Qüestions tècniques

Quina durabilitat tenen els suports i mobles de cartró?

En condicions normals d’ús poden durar molts anys. En el cas d'exposicions o estands, la seva vida útil supera bastament el temps de servei pel qual se’ls sol·licita.

Quin tipus d’aplicacions gràfiques permet el cartró?

El cartró kraft permet tot tipus d’aplicacions gràfiques i d'acabats: natural, pintat, envernissat, serigrafiat, amb aplicacions metàl·liques i plàstiques, etc.

Quant pesen els mobles/suports de cartró?

Són elements molt lleugers, cosa que en facilita notablement el maneig a l’hora de preparar els muntatges, ajustar-los al lloc, etc. Generalment, el seu pes oscil·la entre els tres i els vuit quilos.

Són ecològics?

Tots els productes de DEC utilitzen cartró fabricat a partir de serradures i encenalls procedents de boscos conreats, optimitzen els recursos, no malbaraten la primera matèria i són totalment reciclables.

Qüestions sobre projectes i dissenys

DEC només fabrica els seus propis dissenys?

DEC pot fabricar qualsevol model o disseny a partir de les necessitats específiques del client, ja sigui adaptant algun dels nostres models estàndard a les seves necessitats o a partir de dissenys o propostes facilitades pel mateix client. 

Els treballs es fan a mida de cada client?

DEC ofereix solucions personalitzades i a mida de les necessitats de cada client.

A part de subministrar els suports o el mobiliari, DEC fa també el disseny complet d'un estand, exposició, comerç, etc.?

DEC pot dissenyar des del inici qualsevol projecte que el client sol·liciti, produir-lo i, si cal, instal·lar-lo.

Qüestions sobre les entregues i encàrrecs

Quin és el període d'entrega aproximat a partir d'un encàrrec?

Com que la producció s'ajusta a les necessitats de cada client, depèn de les característiques del treball que s'ha de fer.

Quin és el procés que cal seguir en el cas que es vulgui fer un encàrrec?

Cal posar-se en contacte amb DEC per correu electrònic, telèfon o fax.